Telefoon

+31 206948958

Email

info@balletstudiovandenende.nl

Openingstijden

Ma t/m Za

Vanaf het seizoen 2022-2023 werkt Balletstudio van den Ende samen met het Seniorensportfonds.

Het fonds is speciaal gericht op senioren van 55 jaar en ouder die graag willen sporten of dansen maar daarbij financiële ondersteuning nodig hebben. Zij vergoeden een deel van het lesgeld als u in Amsterdam wonend bent en in bezit bent van een geldige Stadspas met groene stip. Mensen die in Diemen wonen kunnen helaas niet gebruik maken van dit fonds.

Hoe werkt het?

  1. U meldt zich eerst aan via onze website voor een proefles om de les te ervaren. Is de les een succes, dan laat u dit aan ons per Email weten dat u graag meedoet via het Seniorensportfonds en stuurt u het Stadspasnummer mee.
  2. U schrijft zich in door het inschrijfformulier mee te nemen dat u ontvangt bij de proefles, deze levert u de volgende les weer in. Heeft u hulp nodig bij het invullen? Wij helpen u graag.
  3. Na inschrijving en het ontvangen van het geldige Stadspasnummer regelen wij het grote deel van de betaling met het Seniorenfonds. Het fonds betaalt gedurende het seizoen 2x een vergoeding tot € 150,- uit bij een lidmaatschap op jaarbasis. U neemt dus deel voor een heel seizoen aan de lessen. Balletstudio van den Ende berekent bij inschrijving geen inschrijfgeld.
  4. U betaalt daardoor zelf een klein bedrag per maand voor de lessen. In het schema hieronder ziet u welk bedrag u zelf per maand zal betalen: