Telefoon

+31 206948958

Email

info@balletstudiovandenende.nl

Openingstijden

Ma t/m Za

Een nieuw lidmaatschap afsluiten

Wanneer u enthousiast bent geworden dan kunt u contact met ons opnemen voor het plannen van een proefles. Zonder proefles is inschrijven niet mogelijk. Blijkt dat u na het volgen van een proefles graag wilt inschrijven voor een of meerdere van onze lessen, dan zien wij na de proefles in de daaropvolgende week een bericht tegemoet, zo kunnen we het plekje voor u vasthouden. Na een week wordt het plekje weer vrijgegeven voor nieuwe aanmeldingen.

Thuis vult u het inschrijfformulier in dat u heeft ontvangen bij deelname aan de proefles. Het formulier levert u de daarop volgende week in bij de bar, zodat we u kunnen inschrijven en uw plekje definitief maken. Na het invullen van het inschrijfformulier kunt u wekelijks deelnemen aan de lessen. De betaling stemmen wij af op de aangegeven voorkeur vanuit het inschrijfformulier.

Aan het lidmaatschap zijn algemene voorwaarden verbonden welke op de achterkant van het inschrijfformulier staan vermeld. Omdat u het formulier inlevert kunt u de voorwaarden op de website onder de kop ‘algemene voorwaarden’ nog eens doorlezen. Een uitgebreide versie van onze Privacy-policy kunt u als lid per E-mail opvragen.


Een lopend lidmaatschap stopzetten

Wanneer u na een tijd van dansen op een moment besluit de lessen niet meer te willen volgen, dan is het van belang uw lidmaatschap tijdig stop te zetten. Het lidmaatschap is een doorlopend abonnement wat bij het uitblijven van een opzegging per E-mail stilzwijgend verlengd wordt. Ook tijdens de zomerstop houden we over de zomervakantie een plekje voor u vrij voor het nieuwe seizoen waardoor tijdig opzeggen belangrijk is. Wij houden één maand opzegtermijn aan welke ingaat vanaf het moment dat uw persoonlijke bericht per E-mail bij ons binnenkomt.

Opzeggen is alleen mogelijk vanuit een persoonlijk geschreven E-mail en niet per contactformulier op deze website. U ontvangt op uw opzegging een bevestiging met einddatum van uw lidmaatschap. Alleen na de ontvangstbevestiging kunt u er zeker van zijn dat de opzegging goed is doorgekomen. We dragen hierin een gezamenlijke verantwoordelijkheid om het lidmaatschap in goede harmonie te beëindigen.