Telefoon

+31 206948958

Email

info@balletstudiovandenende.nl

Openingstijden

Ma t/m Za

Ieder kind verdient het om te leren dansen!

Mede daarom werkt Balletstudio van den Ende samen met verschillende organisaties die gezinnen financieel ondersteunen om het volgen van danslessen mogelijk te maken. Een vaste partner hierin is het Jeugdfonds Sport en Cultuur die onlangs is gefuseerd met het JongerenCultuurFonds Amsterdam.

Wanneer uw inkomen niet toereikend genoeg is, dan kan uw kind danslessen volgen met een vergoeding van de lessen vanuit het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Zij bieden een financiële tegemoetkoming voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar. Om hiervoor in aanmerking te komen kunt u terecht op site van het Jeugdfonds Sport en Cultuur waar u meer informatie kunt vinden. Een aanvraag kunt u zelf doen als u in het bezit bent van een Stadspas of met de tussenkomst van een intermediair als een (school)maatschappelijk werker., de gemeente of buurtsportcoach. LET OP: Het is belangrijk om altijd het volledige bedrag van € 480,- aan te vragen. Wij regelen de betaling met het fonds. Als de les van uw kind goedkoper is, dan zetten we het juiste bedrag van lesgeld op de factuur naar het fonds.

LET OP: Het fonds houdt een aantal spelregels aan die u goed dient door te nemen. Balletstudio van den Ende sluit zich aan bij deze spelregels. Voor u van name van belang te weten dat u zich bij een aanvraag bindt aan een lidmaatschap tot het einde van het lesseizoen. Na het seizoen wordt u automatisch uitgeschreven, tenzij u op tijd per Email aangeeft in het nieuwe seizoen weer gebruik te willen maken van de danslessen. Alleen dan houden we het plekje van uw kind vrij!

Voor meer informatie of zelf een aanvraag doen: Scan onderstaande QR-code van het Jeugdfonds!