Telefoon

+31 206948958

Email

info@balletstudiovandenende.nl

Openingstijden

Ma t/m Za

Ieder kind verdient het om te leren dansen!

Mede daarom werkt Balletstudio van den Ende samen met verschillende organisaties die gezinnen financieel ondersteunen om het volgen van danslessen mogelijk te maken. Een vaste partner hierin is het Jeugdfonds Sport en Cultuur. 

Wanneer u niet in Amsterdam woont en van mening bent dat uw inkomen niet toereikend genoeg is, dan kunt u contact leggen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Zij bieden een financiële tegemoetkoming voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar. Om hiervoor in aanmerking te komen kunt u terecht op site van het Jeugdfonds Sport en Cultuur waar u meer informatie kunt vinden. Een aanvraag doen is alleen mogelijk met de tussenkomst van een intermediair als een (school)maatschappelijk werker., de gemeente of buurtsportcoach. 

LET OP: Het fonds houdt een aantal spelregels aan die u goed dient door te nemen. Balletstudio van den Ende sluit zich aan bij deze spelregels. Voor u van name van belang te weten dat u zich bij een aanvraag bindt aan een lidmaatschap tot het einde van het lesseizoen.