Telefoon

+31 206948958

Email

info@balletstudiovandenende.nl

Openingstijden

Ma t/m Za

De Balletstudio staat sinds 1981 in hartje Watergraafsmeer en is gevestigd tussen twee huizenblokken. De school is te herkennen op door de verlichte boog aan de voorzijde bij de Kruislaan. De ruimte die het gebouw biedt is ongekend groot wat niet van buitenaf te zien is. De school heeft een vast team van docenten en medewerkers die samen al vele jaren leerlingen het plezier in dansen laten ervaren.

Bij binnenkomst treft u de koffieruimte waar u kunt wachten tot aan de start van de les. Aan de bar ontvangt u informatie bij het deelnemen aan een proefles. Daarna kunt u zich rustig omkleden in de kleedkamer die voorzien is van vele plaatsen en een toilet.

Zodra de les begint loopt u vanuit de lange gang naar de danszaal. De zaal heeft een zwevende houten grondvlakte met daarop een balletvloer. Voor dansers is een zwevende vloer belangrijk ter voorkoming van blessures. Er hangen over de gehele lange zijde spiegels en er zijn meerdere barres bevestigd op hoogte voor kinderen en volwassenen. Het is een ruime danszaal met een oppervlakte van 104 vierkante meter. Wij hebben een professionele geluidsinstallatie die voldoende volume biedt over de gehele zaal om een goede danservaring te hebben.