Telefoon

+31 206948958

Email

info@balletstudiovandenende.nl

Openingstijden

Ma t/m Za

Vanaf 2 jaar bieden wij peuterdans aan voor ouder / verzorger en kind waar we met elkaar dansen en bewegen vanuit de grote belevingswereld die peuters kennen.

In elke les staat een thema of prentenboek centraal waar de gehele les daaruit verbonden wordt middels dans en beweging. De les wordt gemiddeld drie weken hetzelfde vormgegeven omdat herhaling voor jonge kinderen erg fijn en herkenbaar is. Elke les begint met een vertrouwde basisopwarming en eindigt met een ontspanningsoefening passend bij het thema waardoor de kinderen de les rustig afsluiten. 

We dansen met elkaar in de kring, bewegen door de ruimte en bewegen met spelmaterialen in circuitvorm. In het circuit staan verschillende doelen vanuit de motorische ontwikkeling centraal. We springen, balanceren, zwaaien, vangen, mikken, rollen en klimmen. Dat alles vanuit verbeeldende opdrachten die aansluiten bij het thema of prentenboek.

In alle oefeningen werken ouder/grootouder en kind samen ter versterking van de onderlinge band. Een moment om te genieten van het plezier dat peuters tijdens de les met elkaar ervaren!