Telefoon

+31 206948958

Email

info@balletstudiovandenende.nl

Openingstijden

Ma t/m Za

Ieder kind verdient het om te leren dansen!

Daarom werkt Balletstudio van den Ende samen met verschillende organisaties die gezinnen financieel ondersteunen om het volgen van danslessen mogelijk te maken. Een vaste en vertrouwde partner hierin is het Jongeren Cultuur Fonds Amsterdam én Jeugdfonds Sport en Cultuur die vanaf 1 januari samen verdergaan onder de naam Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam ook bekend als JFSCA.

Wanneer u in Amsterdam woont en u in bezit bent van een Stadspas, dan kunt u een aanvraag doen via het Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam. Zij bieden een financiële tegemoetkoming in het volgen van danslessen voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 18 jaar. Om voor een aanvraag in aanmerking te komen kunt u terecht op site van het JongerenCultuurFonds waar u meer informatie kunt vinden. Een aanvraag doen hoeft vanaf heden niet meer met de tussenkomst van een intermediair als (school)maatschappelijk werker. Als u in het bezit bent van een Stadspas kunt u als ouder/voogd zelf ook de aanvraag te doen.

LET OP: Het fonds houdt een aantal spelregels aan die u goed dient door te nemen. Balletstudio van den Ende sluit zich aan bij deze spelregels. Voor u is het vooral van belang te weten dat u zich bij een aanvraag bindt aan een lidmaatschap tot het einde van het lesseizoen.