• Jongeren Cultuur Fonds Amsterdam

  • Ieder kind verdient het om te leren dansen!

    Mede daarom werkt Balletstudio van den Ende samen met verschillende organisaties die gezinnen financieel ondersteunen om het volgen van danslessen mogelijk te maken. Een vaste en vertrouwde partner hierin is het Jongeren Cultuur Fonds Amsterdam die tegenwoordig bekend staat onder de naam JCFA.

    Wanneer u in Amsterdam woont en u in bezit bent van een Stadspas, dan kunt u contact leggen met het JongerenCultuurFonds. Zij bieden een financiële tegemoetkoming in het volgen van danslessen voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 18 jaar. Om voor een aanvraag in aanmerking te komen kunt u terecht op site van het JongerenCultuurFonds waar u meer informatie kunt vinden. Een aanvraag doen hoeft vanaf heden niet meer met de tussenkomst van een intermediair als (school)maatschappelijk werker. U kunt tegenwoordig als ouder zelf ook de aanvraag te doen.

    LET OP: Het fonds houdt een aantal spelregels aan die u goed dient door te nemen. Balletstudio van den Ende sluit zich aan bij deze spelregels. Voor u van name van belang te weten dat u zich bij een aanvraag bindt aan een lidmaatschap tot het einde van het lesseizoen.