• Voorstelling 2021

  In het weekend van 19 en 20 juni 2021 dansen wij -onder voorbehoud- onze grootse leerlingenvoorstelling 'Aladdin' in Schouwburg Amstelveen. 

   

  In goed contact met Theater Schouwburg te Amstelveen hebben wij de datum van afgelopen seizoen kunnen verzetten naar volgend jaar juni met als optie 19 & 20 juni 2021. Wij hopen de definitieve datum in de loop van het nieuwe seizoen definitief te kunnen maken.

  Iedere twee jaar streven wij ernaar om een mooie leerlingenvoorstelling te maken waar al onze leerlingen de mogelijkheid krijgen te stralen en te genieten van een bijzondere ervaring door op te treden in een écht theater voor een groots publiek! Wij een voorstelling vanuit een bekende musical of bekend ballet met een eigen draai waardoor de voorstellingen bijzonder en uniek zijn. Alle dansen die vanuit onze 40 lessen worden opgevoerd verbinden het verhaal. Iedere dans vertegenwoordigt een belangrijk element of karakter, waardoor u het gevoel heeft naar een echt verhaal te kijken in plaats van losse dansen. 

  Alle leerlingen vanaf de leeftijd van 3 jaar kunnen aan de voorstelling deelnemen. Onze jongste leerlingen tot 5 jaar dansen één dag mee. Vanaf de leeftijd van 6 jaar nemen de leerlingen deel aan alle voorstellingen en worden zij twee dagen in het theater verwacht. Indien dit voor een kind te belastend is, dan is het van belang dit tijdig door te geven gezien er een aanpassing gedaan moet worden in de choreografie.

  Wij streven naar een dynamische voorstelling waarin u als kijker ontroerd wordt door de onbevangenheid van de jongsten als ook het enthousiasme voelt van het hoge niveau van de oudere groepen dat wij als amateurschool kunnen vertegenwoordigen. 

  We blijven trots op het niveau dat wij behalen met onze leerlingen. Het docententeam streeft ernaar om het ene jaar gericht te werken aan de danstechniek om het daarop volgende jaar toe te kunnen werken naar een choreografie voor een voorstelling. Een bewuste keuze dus om eens per twee jaar een voorstelling te maken. Zo kunnen onze leerlingen echt groeien in hun dansontwikkeling en uitkijken naar een mooie voorstelling waar zij de nieuw geleerde danspassen kunnen laten zien en de sterren van de hemel kunnen dansen!

 • Zou het er nu dan toch echt van komen? In het nieuwe seizoen 2021-2022 hopen we onze lang verwachte leerlingenvoorstelling dit jaar ├ęcht op te voeren in Schouwburg Amstelveen. Waar we eerder begonnen zijn met het maken van kostuums en de opzet van de groepen in karakters, pakken we de draad met veel plezier weer op!