• Docententeam

 • Wij zijn trots op al onze leerlingen!

  Maar achter elke leerling staat ook een docent die wekelijks zijn/haar best doet om een inspiratie te zijn voor deze leerlingen en hen op weg te helpen in hun ontwikkeling. Ons docententeam bestaat uit 11 docenten die allen hun passie gevonden hebben in het dansen. Lesgeven kunnen onze docenten allemaal, al wij staan voor meer. Wij streven ernaar om iedere leerling écht te zien in de les. De persoonlijke benadering maakt dat wij leerlingen op hun gemak kunnen stellen en zij zo de ontspanning vinden om in de les te stralen als de danser(es) die zij willen zijn.

  Al onze docenten zijn gediplomeerd en streven ernaar kwaliteit te bieden in de lessen. Wat het team bijzonder maakt is dat velen al lange tijd verbonden zijn aan Balletstudio van den Ende. Meerdere docenten zijn als jong meisje begonnen op de Balletschool om vervolgens een dansopleiding te volgen en terug te keren bij Balletstudio van den Ende als docent. Dat maakt onze school bijzonder; vele leerlingen voelen een binding met de school, hun dansdocent(en) en dansgenoten. Dat koesteren wij als team!

  Wij staan voor kwaliteit in onze lessen, maar net zo belangrijk is het plezier en de veiligheid om te kunnen opbloeien als mooie danser of danseres. De persoonlijke benadering en het geven van gerichte feedback gaat hand in hand. Iedere docent heeft zijn eigen stijl en aanpak, maar wij slaan als team onze handen in een om onze leerlingen altijd voorop te stellen en hen vanuit plezier verder te helpen in hun dansontwikkeling. 

  Bent u benieuwd naar ons docententeam?

  In de kleedkamer van de Balletstudio hangen de foto's van onze docenten met een persoonlijke wens voor onze leerlingen!