• Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra. Vestibulum erat wisi, condimentum sed, commodo vitae, ornare sit amet, wisi. Aenean fermentum, elit eget tincidunt condimentum, eros ipsum rutrum orci, sagittis tempus lacus enim ac dui. Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. 

  • De Balletschool

    Onze balletschool bestaat al sinds 1981. Op onze school is er voor iedereen wat wils!

    Zo zijn er zeer veel gevarieerde lessen voor beginners en gevorderden en een groot aanbod vanuit verschillende dansstijlen. Al onze docenten zijn gediplomeerd en ervaren, met onder meer ex-dansers van het Nationaal Ballet en internationaal bekende dansgezelschappen. Wij bieden op onze balletschool lessen ter verbetering van houding en conditie aan, waarbij het plezier in dansen bovenaan staat!

    Waarom dansen?

    Dansen is één van de meest directe uitingsvormen van gevoelens. Juist de spontane beweging en het creatieve element krijgen in de huidige maatschappij met zijn toenemend gebrek aan bewegingsruimte, praktisch gezien geen mogelijkheid meer om zich te ontwikkelen. In de lessen stimuleren wij niet alleen het creatieve element maar ook zeker het gevoel voor vorm, houding en het leren luisteren naar muziek.