• Voorstelling 2020

    In het weekend van 20 en 21 juni 2020 dansen wij onze grootse leerlingenvoorstelling 'Aladdin' in Schouwburg Amstelveen.

    Helaas is onze voorstelling door de Coronacrisis geannuleerd. In goed contact met Theater Schouwburg te Amstelveen hebben wij de datum kunnen verzetten. Wij hopen de definitieve datum aan het eind van het huidige seizoen kenbaar te maken.

    Iedere twee jaar streven wij ernaar om een mooie leerlingenvoorstelling te maken waar al onze leerlingen de mogelijkheid krijgen te stralen en te genieten van een bijzondere ervaring door op te treden in een écht theater voor een groots publiek! Wij maken eens per twee jaar een voorstelling vanuit een bekende musical of groots ballet en de voorstellingen zijn van unieke soort. Alle dansen die vanuit onze 34 lessen worden opgevoerd verbinden het verhaal. Iedere dans vertegenwoordigt een belangrijk element of karakter van het verhaal, waardoor u het gevoel heeft naar een echt verhaal te kijken in plaats van losse dansen. 

    Alle leerlingen vanaf de leeftijd van 3 jaar kunnen aan de voorstelling deelnemen. Onze jongste leerlingen tot 5 jaar dansen maar één dag mee. Vanaf de leeftijd van 6 jaar nemen de leerlingen deel aan alle voorstellingen. Wij streven naar een dynamische voorstelling waarin u als kijker ontroerd wordt door de onbevangenheid van de jongsten als ook het enthousiasme voelt van het hoge niveau van de oudere groepen dat wij als amateurschool kunnen vertegenwoordigen. 

    Wij zijn trots op het niveau dat wij behalen met onze leerlingen. Het docententeam streeft ernaar om het ene jaar gericht te werken aan de danstechniek om het daarop volgende jaar toe te kunnen werken naar een choreografie voor een voorstelling. Een bewuste keuze dus om eens per twee jaar een voorstelling te maken. Zo kunnen onze leerlingen echt groeien in hun dansontwikkeling en uitkijken naar een mooie voorstelling waar zij de nieuw geleerde danspassen kunnen laten zien en de sterren van de hemel kunnen dansen!