• Niels van den Heuvel

 • Streetdance / Hip hop

 • Terwijl hij Marketing & Communicatie studeert en zijn diploma behaalt realiseert hij zich eigenlijk dat te lang achter een bureau zitten niks voor hem is. Hij verandert van studie en studeert in 2011 af aan de Art & Entertainment College ROC Amsterdam voor ‘Artiest Dans’,

  Nog maar 24 jaar en Niels danste voor merken als Givenchy, BMW en Schwarzkopf. Ook danste hij  regelmatig in Carre en ging hij op tour naar  China met de Amsterdam Urban Dance Show als danser/choreograaf.  Ook stond hij in de Heineken Music Hall tijdens het Eurovisie Songfestival Junior als opening act voor Kim Lian. Als hij het ene moment niet schittert in commercial van FunX met Dj Chuckie of een videoclip van DJ Jean dan treedt hij op in Turkije of Puerto Rico voor shows van Nike.

   

 • Niels is een passievolle danser hetgeen je ook mee maakt als je een van zijn lessen volgt. Naast dat hij dit op een bewuste, leuke en vrolijke manier doet is het voor hem belangrijk dat elke les een leerzame ervaring is.

  In de 4 jaar als professionele danser is Niels al 3 keer naar Amerika geweest om te trainen in de beste dansscholen van Los Angeles. Hij maakt daar contact met True Vision Entertainment waarvoor hij zijn eerste internationale video opneemt “Does your momma know”. Tijdens zijn laatste bezoek in 2011 blijft hij ook niet onbekend voor een van de Top Talent Agencies uit de States, de bekende MSA Agency.

  In 2012 schopte Niels het ver in de live shows van So You Think You Can Dance!

   

 • In slechts 5 jaar maakt Niels van den Heuvel naam als internationale danser.