• Myrthe Kaars

  • Streetdance / Hip hop

  • Op 4 jarige leeftijd begon Myrthe met klassiek ballet. Ze groeide uit tot een allround danseres en beoefende al op jonge leeftijd veel verschillende dansstijlen zoals klassiek ballet, jazz, tap en urban. Na de middelbare school volgde zij een dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Daar ontwikkelde zij zich verder in de hierboven genoemde stijlen, moderne dans en als docent.

    Na de opleiding te hebben afgerond vertrok zij naar New York City om daar 5 maanden lang danslessen te volgen en nog verder te groeien als danseres. Inmiddels is zij al een aantal jaren werkzaam in zowel binnen als buitenland voor een dansgezelschap, verschillende entertainment bureaus en als docent.

    Momenteel is Myrthe danseres voor de wereldtour van Armin van Buuren. Naast uitvoerend dansen heeft zij een grote passie voor werken met kinderen en jongeren. In haar les staat plezier op nummer 1 maar er wordt ook hard gewerkt. Naast alle stoere moves is er ook aandacht voor techniek, presentatie en muzikaliteit.