• Ketaki Snijders

  • Moderne dans, musical

  • Mijn naam is Ketaki Snijders en ik ben sinds september 2012 werkzaam bij Balletstudio Ellen van den Ende.
    Als kind was ik erg beweeglijk en altijd liedjes aan het zingen. Vandaar dat mijn ouders besloten dat kleuterballet wel geschikt voor mij was. Op mijn zesde ging ik bij het kinderkoor Multiple Voices waar ik tot mijn achttiende met veel plezier heb gezongen. Toen ik jong was wilde ik juf worden op een basisschool. Maar omdat ik rekenen en taalles geven niet zo interessant vond en mijn twee grote passies muziek en dans zijn, besloot ik naar het conservatorium te gaan in plaats van naar de Pabo.

    Op het conservatorium in Enschede heb ik de opleiding 'Docent muziek' gedaan met hoofdinstrument 'Zang'. Dit was een geweldige opleiding voor mij maar na deze vier jaar wilde ik ook van mijn tweede passie mijn beroep maken. Na de dansacademie ben ik aan de slag gegaan als dansdocent en geef voornamelijk Moderne dans, Musical dans, Streetdance, Balletles en kinderdans. Door mijn muziek- en dansopleiding ben ik erg breed inzetbaar en kan ik ook lesgeven aan verschillende leeftijden. Ik vind het heerlijk om les te geven en leerlingen te enthousiasmeren voor muziek en dans. Bij de Musical les kan ik mijn beide passies combineren.

    Ik werk met de leerlingen aan de basis van het zingen (oefeningen). Verder zing en dans ik met de leerlingen op muziek uit bekende musicals zoals ‘The Sound of Music’, ‘Sister Act’, ‘Grease’, ‘Billy Elliot’, ‘Marry Poppins’ en ‘Annie’.  Wat ik erg belangrijk vind tijdens mijn lessen is dat de leerlingen plezier hebben en genieten van wat ze aan het doen zijn. En natuurlijk wil ik ze de muzikale en dansante vaardigheden bijbrengen op een spelende manier!